miércoles, 21 de octubre de 2015

DEJAD EL BALCÓN ABIERTOTeclaSmit Teatre inaugura la temporada teatral a Tarragona.

Dejad el balcón abierto, amb textos de Federico García Lorca, donarà el tret de sortirda a la nova temporada teatral tarragonina.

El muntatge, creat i dirigit per Sergi Xirinacs, és un recorregut per l’obra poètica, dramàtica i també musical de Lorca. Conegut com el músico en els seus cercles íntims, l’escriptor va harmonitzar un bon nombre de cançons populars que seran interpretades al piano per Carmen Tur que, d’aquesta manera, encarnarà la figura del poeta.

Sobre el reflex de la lluna, element omnipresent i simbòlic, a manera d’escenari dins de l’escenari, onze actrius interpretaran fragments de Yerma, La Casa de Bernarda Alba, Mariana Pineda i Bodas de Sangre entre altres.

L’espectacle forma part dels actes organitzats en commemoració dels 80 anys de la visita de Lorca a la ciutat de Tarragona.

INTÈRPRETS: Carmen Tur (piano), Antònia Sabater, Isabel Bitria, Mireia Pons, Silvina Valdez, Cinta Ramon, Mònica Ors, Teresa Torija, Carmen Gómez, Montse Sans, Arga Sentís, Duly Ramos.

DIRECCIÓ (i selecció i muntatge escènic): Sergi Xirinacs.

Dissabte 24 d’octubre a les 21:30 hores al Teatre Metropolhttps://teclasmit.wordpress.com/2015/10/04/teclasmit-inaugura-la-temporada-teatral-a-tarragona/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario