martes, 12 de noviembre de 2013

Gerard Vergés, el poeta

Homenatge i lectura.

Al Magatzem de la Cooperativa (C. Reding 14 cantonada C. Fortuny, Tarragona)
Dijous 14 de novembre de 2013, a les 20 hores

Fragmento de la invitación:


Amb aquest acte (d'entrada gratuïta), organitzat per la Cooperativa Obrera dins la programació del "Magatzem de les Lletres 2013", Tarragona acull per primera vegada el poeta tortosí Gerard Vergés. L’acte consistirà en una introducció a l'obra per part de Cinta Mulet, la projecció d'un documental audiovisual inèdit realitzat per Irene Terrón i la lectura de diverses peces poètiques a càrrec de Teresa Domingo, Ramón García Mateos, Alfredo Gavin, Juan López Carrillo, Juan Ramón Ortega Ugena, Albert Pujol, Manuel Rivera i Ana Santos. 

Como puede observarse en la fotografía, hay un pequeño lapsus sin importancia: no es la primera vez que Tarragona acoge a Gerard Vergés.
 


Gerard Vergés a La Vaqueria, de Tarragona. Un acte organitzat per la Tertúlia Poètica Mediona 15

Clicando en la siguiente portada, podrás acceder a un regalo que contiene su pequeña historia (también sin importancia, por supuesto).
Gracias, Tomàs.


http://books.google.es/books?id=2bAAbDXGSdAC&pg=PA59&lpg=PA59&dq=gerard+verg%C3%A9s+con+mediona+15&source=bl&ots=LPwxDrnnbe&sig=xg4leG6UgclwjLYEMItPXXg56ks&hl=en&sa=X&ei=eK-CUs-hGKm20wX214GQDA&ved=0CDAQ6AEwAQ#v=onepage&q=gerard%20verg%C3%A9s%20con%20mediona%2015&f=false

No hay comentarios:

Publicar un comentario